1000₺ İndirim Kodu: SPT1000
Lüks tasarım anlayışını ustalık dolu detaylarla buluşturan Mosaico Taşlı Dama Alyans, gövdesinde yer alan dama/satranç (checkerboard) deseniyle büyüleyici bir görsel denge sunar. İnce mat dokulu rose altın kareler ile içi ışıltılı taşlarla donatılmış bölmelerin almaşık dizilimi, tasarıma sıra dışı bir derinlik ve yüksek bir zarafet kazandırır.
14 ayar rose altından üretilen bu özel alyans, mat altının dumanlı ve sıcak duruşu ile taşların parıltılı kontrastını mükemmel bir uyumla bir araya getirir. Çift sıra halinde ilerleyen geometrik blok yapısı, parmağınızda son derece modern, prestijli ve iddialı bir silüet yaratır.
Söz, nişan ve evlilik gibi en anlamlı adımlarınızda tarzınızı ikonik bir simgeyle taçlandırmak ya da zamansız mücevher koleksiyonunuza benzersiz bir parça eklemek için kusursuz bir seçenektir. Gencay’ın üstün kalitesi ve hassas işçiliğiyle hazırlanan Mosaico Taşlı Dama Alyans, bir ömür boyu hayranlıkla taşıyabileceğiniz değerler arasında yer alır.
Ürün Özellikleri
Maden: 14 Ayar Rose Altın
Ürün Ağırlığı: 2.96 gr
Tasarım Detayı: Mat yüzeyli kareler ve taş işlemeli karelerden oluşan dama (satranç) deseni
Kullanım: Söz, nişan, evlilik ve özel davetler için uygundur.

